Termeni si Conditii

Site-ul de comert electronic mondicaffe.ro este proprietate a SC Casa Invest Grup SRL. Accesarea si utilizarea acestui site trebuie sa respecte conditiile si termenii descrisi mai jos. Accesand si afisand acest site sunteti de acord in mod implicit si neconditionat cu urmatorele prevederi. In acest sens recomandam citirea cu atentie a acestor Termeni si conditii. SC Casa Invest Grup SRL isi rezerva dreptul de a modifica si a adauga noi prevederi fara o notificare in prealabil.

1. Dreptul de autor Intregul continut al site-ului mondicaffe.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC Casa Invest Grup SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC Casa Invest Grup SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site SC Casa Invest Grup SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul mondicaffe.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Casa Invest Grup SRL fara acordul prealabil scris al acesteia. Informatiile prezentate pe acest site nu au valoare de oferta angajanta pana in momentul in care dumneavoastra nu ati lansat o comanda prin una dintre modalitatile prezentate pe acest site, la sectiunea "Cum cumpar".

3. Notificari si informatii pentru utilizatori Ca utilizator, intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati: - sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dvs.; - sa mentineti si innoiti, atunci cand este cazul, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Ca utilizator, va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele: - sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem sau orice informatie care este parte componenta a acestui sistem; - sa publicati materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv; - sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii interzise de prevederile legale in vigoare; - sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare. Accesand formularul de inregistrare prin care va transmiteti datele dumneavoastra personale in vederea participarii la diverse actiuni (de cumparare, de informare, promotionale) organizate de catre SC Casa Invest Grup SRL, declarati ca sunteti de acord cu urmatoarele: - ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre SC Casa Invest Grup SRL; - ca datele personale sa fie utilizate pe o perioada nedeterminata, precum si in vederea unor contactari ulterioare; - sa primiti din partea SC Casa Invest Grup SRL diverse materiale publicitare, de informare, propuneri si invitatii de participare la diverse activitati; - modalitatea de dezabonare este extrem de facila si prezenta la sfarsitul fiecarui email primit prin acest serviciu.

4. Produse si preturi Produsele comercializate prin intermediul mondicaffe.ro sunt cele prezentate pe site la momentul afisarii, iar preturile sunt cele afisate si contin TVA. SC Casa Invest Grup SRL poate schimba produsele pe care le comercializeaza fara nici un fel de notificare prealabila, deasemeni poate schimba si pretul fara nici un fel de notificare.

5. Livrare produselor Livrarea produselor se face de catre SC Casa Invest Grup SRL prin intermendiul Postei Romane sau a unei firme de curierat cu care are incheiat un contract de transport - vezi link-ul Livrarea produselor.

6. Plata produselor comandate Vezi metode de plata din pagina Pretul si modalitatile de plata.

7. Garantia produselor Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului sau de eticheta care sa certifice perioada de garantie.

8. Comunicari Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata sau drepturile de proprietate intelectuala ale SC Casa Invest Grup SRL sau ale unor terte parti, nu contin virusi, nu deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailuri in masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. SC Casa Invest Grup SRL isi rezerva dreptul de a indeparta, sterge sau edita o astfel de informatie transmisa.

9. Confidentialitate Va rugam sa accesati sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica accesului/vizitei dvs. pe Site.

10. Forta Majora Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

11. Drept aplicabil Prin folosirea site-ului mondicaffe.ro, proprietatea SC Casa Invest Grup SRL, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si SC Casa Invest Grup SRL sau asociatii/partenerii/afiliatii acesteia.

In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar in cazul in care solutionarea amiabila nu este posibila va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru. In conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor judecatoresti romanesti, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Sondaj
cum ai ajuns la noi?