IL MESSAGGERO

Mondi3

Avem placerea de a va anunta ca ne regasim in topul realizat de unul dintre marile ziare din capitala Italiei, „Il Messaggero”. Autorul articolului ne-a clasat pe locul al treilea in randul producatorilor de cafea de cea mai inalta calitate, bazandu-se pe longevitatea celor mai vechi si rafinate branduri.
    Suntem mandri de acest loc si, in acelasi timp, constienti ca acest lucru a fost posibil datorita experientei acumulate in mai mult de jumatate de secol de viata si profesionalismului cu care am abordat selectionarea si importul celor mai bune cafele din lume. Va reamintim ca Mondicaffe a luat nastere in anul 1959, in Roma – Italia.
    „Il Messaggero” : „MONDI - Jumatate de secol de viata si un imens profesionalism in selectionarea si importul celor mai bune cafele. O oportunitate pentru o calatorie a boltei palatine prin notele bogate si florale marcate de dulceata selectiilor etiopiene, pana la aciditatea eleganta a cafelelor Arabica central-americane.”
    Multumim inca o data clientilor si colaboratorilor nostri, care au avut incredere in produsele si serviciile noastre de inalta calitate.

 

Tribut Cafelei


"Cafeaua atat de faimoasa pe cat de necunoscuta. Adesea, foarte adesea, ne apropiem de aceasta bautura cel mai mult din obisnuinta, mai degraba decat avand constiinta a ceea ce urmeaza sa bem.
Mondicaffè face o incercare in scopul de a modifica acest obicei fara accent si mai degraba individualist. Sprijiniti si alinati de ani de experienta si iubire pura pentru aceasta bautura pretioasa, noi va prezentam un amestec si unele din cele mai stimate “cru” disponibile pe piata. Si toate acestea fara nici o prezumtie, chiar daca judecata finala va apartine.
Giubileo Espresso este amestecul prin excelenta al Mondicaffè : noi nu ne-am limitat la a crea o formula, pur si simplu din cauza ca aceasta nu se poate schimba si trebuie sa fie mereu la fel. Cafeaua, rod al pamantului si evident extrem de schimbatoare la fiecare recolta, ne-a impus o continua cercetare a calitatii si o evolutie a profesiei noastre. In toate aceste operatiuni, C.S.C. (Cafele Speciale Certificate) ne-a sprijinit si ne-a permis prin strictele sale proceduri sa certificam calitatea pretioaselor cafele pe care le folosim pentru acest fabulos amestec.
“Cru” reprezinta adevaratele noutati. Meniul “cru” va ofera posibilitatea sa gustati o cafea neamestecata : in acest fel veti fi capabil sa apreciati si sa percepeti caracteristicile diferitelor origini, toate atat de insemnate, renumite si diferite una de cealalta in acelasi timp. Chiar si in acest caz, C.S.C. certifica si calitatea lor."
Franco Mondi
 
 

Despre Mondicaffè

Mondicaffè este o companie mica, nascuta in Roma, in 1959. Am produs mereu amestecuri speciale de cafea, preparate cu dragoste si grija artizanala si distribuite in magazinele noastre specializate. Trecand anii, in timp ce compania isi dezvolta activitatile comerciale, Mondicaffè a continuat sporirea vizibilitatii sale prin promovarea unui produs de inalta calitate.
Mondicaffè este o companie bine cunoscuta, angajata intr-o cercetare riguroasa si corecta in privinta valorii calitatii, in pas cu traditia cafelei italiene; noi promovam in acelasi timp un serios angajament in responsabilitatea sociala a companiei.
Credem in  afirmarea culturii cafelei de calitate ca valoare profesionala, personala si etica. Scopul nostru este de a consolida şi spori prezenţa noastră calificată în piaţă prin căutarea de noi tendinţe, a celor mai dorite produse de consum si prin adoptarea celor mai noi tehnologii privind metodele de productie. Sa ofere consumatorilor un espresso de cea mai buna calitate continua sa fie pentru Mondicaffè deopotriva un angajament si o provocare, avand de infruntat piata de calitate inferioara si consumul de cafea ca obicei inconstient.
 
 
Sondaj
cum ai ajuns la noi?