Oferta pentru birouri
Prin intermediul produselor Mondicaffè & Giubileo Espresso, Casa Invest Grup vine in sprijinul iubitorilor unui espresso italian autentic, oferindu-le o cafea de exceptie chiar si la birou. Astfel, va punem la dispozitie aparate pentru prepararea espresso, marca Grimac. Aparatul functioneaza cu monodoze sigilate (ambalate individual, contin cafea de cea mai buna calitate, certificata de CSC).
Recomandata pentru consum de minim 20 cafele pe zi.  
Pentru oferta personalizata, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon sau prin formularul de contact de pe site.

 

Ofertă profesionala pentru bar şi restaurant
Oferta noastra de cafea profesionala se adreseaza in special barurilor, cafenelelor si restaurantelor premium, dar si celor care pun pret in primul rand pe calitate. Observam tot mai des in ultima perioada ca exista o reorientare a gusturilor – consumatorul de cafea invata sa aprecieze daca ceea ce primeste in ceasca isi merita cu adevarat banii si, cu siguranta, va mai reveni intr-o locatie pentru calitatea cafelei.
Ceea ce pentru consumatorul italian este demult o obisnuinta, pentru clientul roman abia acum incepe sa se contureze, constientizand cat de importanta este alegerea de a cere sa serveasca cea mai buna cafea.
Mondicaffè va propune Giubileo Espresso, amestecul sau prin excelenta, certificat de catre CSC ca facand parte din segmentul cafelei speciale, de calitate.
Daca doriti sa va adresati clientilor exclusivisti, puteti alege din meniul „Grand Cru”, fara a da gres, oricare din cele 19 cafele, recunoscute drept cele mai rare si mai scumpe cafele de pe plantatii din intreaga lume. Vi le oferim in varianta boabe, la 1 kg sau macinate, in cutii sigilate de 125 g.
Venim in sprijinul dvs. oferindu-va aparatura profesionala compusa din aparate espresso marca Faema, rasnite CimbaliCasa Dio, filtru dedurizare, seturi de cesti din portelan I.P.A., precum si serviciile de mentenanta.


Pentru oferta personalizata, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon sau prin formularul de contact de pe site.

 
 
Sondaj
cum ai ajuns la noi?